Левски (София)ТОПЦСКА-София

СДВР с безпрецедентни забрани за дербито

На предстоящото дерби в събота между ЦСКА и Левски няма да има хореографии. Полицията е забранила това на двете агитки от съображения за сигурност. Органите на реда предприемат за първи път подобна мярка, а причина за това са животозастрашаващите ракетите, които прехвърчат между секторите по време на последните мачове.

profittips-the best football tips

Забранени са и обикновените транспаранти, надписани от феновете с боя. Според полицията именно в хореографиите и транспарантите и „сините“, и „червените“ привърженици крият забранените бомбички, ракети и димки.

profittips-the best football tips

Липсата на хореографии е солиден удар по атмосферата на двубоя, който от една страна е футболно зрелище, а от друга – спектакъл на трибуните. Именно споменатите по-горе изключително опасни ракети са в основата на тази санкция.

profittips-the best football tips

Отделно, полицията затвори около 14 000 места на стадион „Васил Левски“ за мача, след като увеличи сериозно буферните зони между агитките.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker