Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Сдружение „Левски на левскарите“ иска Общо събрание на акционерите в Левски

Сдружение „Левски на левскарите“ изпрати искане за свикване на извънредно Общо събрание на акционерите на Левски и предложи дневен ред на мероприятието, съобщиха от организацията.

В офисите на стадион „Георги Аспарухов“ е бил изпратен и друг документ – заявление за раздробяване на едно от временните удостоверения, материализиращо правото на собственост върху инкорпорираните в него 1 013 999 броя обикновени поименни акции с право на глас от капитала на дружеството, всяка от които с номинална стойност от 1 лев.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува текста на сдружението без редакторска намеса:

„Здравейте Левскари,

Днес, обещаното във вчерашния епизод на „Обзори и анализи“, беше изпълнено. По куриер изпратихме Искане за свикване на извънредно Общо събрание на акционерите на „Професионален футболен клуб Левски“ АД и предложение за дневен ред на събранието.

Заедно с него замина и Заявление за раздробяване на едно от временните удостоверение материализиращо правото ни на собственост върху инкорпорираните в него 1 013 999 броя обикновени поименни акции с право на глас от капитала на дружеството, всяка от които с номинална стойност от 1 лев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker