ТОПФутболЦСКА-София

Сектор Г: В петък след мача с „Арда“ ще се насочим към Орлов мост

Организираните фенове на ЦСКА от Трибуна Сектор Г публикуваха във фейсбук страницата си изявление в което казват, че готвят редица протести, докато мечтата им за нов стадион не стане реалност. Както вече стана ясно Николай Веселинов, който подаде жалба в последния момент, спъна проекта за нов стадион на ЦСКА.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува поста на привържениците без редакторска намеса:

profittips-the best football tips

„Армейци,

С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да „мътят водата“ и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

profittips-the best football tips

В петък след мача с „Арда“ ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това – ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може – след това в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата – това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари…

САМО ЦСКА!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker