ФутболЦСКА-София

Сектор „Г“ с призив към феновете

От официалната фейсбук страница на привържениците на ЦСКА „Трибуна Сектор Г“ излязоха с призив към феновете на „червените“.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува текста на привържениците без редакторска намеса:

„Армейци,
Началото на пролетния полусезон вече чука на вратата. Този път няма да говорим за титли и купи, въпреки че това е есенцията на съществуването на нашия клуб и винаги ще бъде така.

profittips-the best football tips

Въпреки че временно сме извън нашия дом, бихме искали ентусиазмът, който показахме през изминалата година, да не стихва и на Националния стадион. Нека затвърдим нивото, което поддържаме и подкрепата ни да се засилва с всеки изминал мач.

profittips-the best football tips

В момента расте ново поколение армейци, които имат удоволствието да се наслаждават на един от най-силните периоди на „Сектор Г“ през годините, а повярвайте ни, нямаме намерение да спираме. Единствено и само от нас зависи какво ще оставим на нашите деца и пътят ни е само напред и нагоре!
Всички заедно като юмрук!
За ЦСКА и дружината!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker