Други отбориИзвън БългарияПърва лигаФутбол

Сензационно предложение от Мъри Стоилов! Столичен отбор става сателит на Гьозтепе

Столичният Септември може да стане сателит на турския Гьозтепе. Идеята е на треньора на турския клуб Станимир Стоилов, който иска да праща перспективни свои играчи в столичния тим, което ще е от полза и на двете страни, твърди „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Вече са проведени разговори по темата между Мъри Стоилов и боса на Септември Сф Румен Чандъров, който се е съгласил на подобно сътрудничество. То ще се осъществи, разбира се, само ако столичани успеят да си спечелят промоция за Първа лига, което към днешна дата е много вероятно.

profittips-the best football tips

Гьозтепе направи страхотен финал на сезона под ръководството на Станимир Стоилов и ще играе от следващата кампания в турската Суперлига, която е сред най-силните в Европа. Това налага солидни кадрови промени и в тима няма да остане място за 4-5 от младите футболисти на Гьозтепе, с които Мъри спечели промоцията.

profittips-the best football tips

Идеята е именно те да бъдат преотстъпени в Септември, за да играят на високо ниво и от една страна да се развиват, а от друга – да помогнат на тима на Румен Чандъров да постигне целите си през следващия сезон. По първоначални планове Гьозтепе ще плаща заплатата на преотстъпените в Септември, като изискването от Турция е те да бъдат сред титулярните футболисти на тима.

Снимка: Twitter

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker