ЦСКА 1948

Сериозен интерес и към капитана на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 може да се раздели с още двама от ключовите си футболисти, информира „Дспорт“. Сериозен интерес има към капитана „червените“ Ивайло Чочев и лявото крило Педриньо,. И за двамата са постъпили оферти. За Чочев има повече от една оферта, като някои от тях са от клубове извън Европа.

profittips-the best football tips

Ивайло Чочев пристигна в ЦСКА 1948 през лятото на 2020 година със свободен трансфер от Пескара. За „червените“ изигра 104 мача във всички турнири, в които отбеляза 48 гола и добави 11 асистенции. Педриньо бе привлечен през януари 2023, като записа 40 двубоя с 12 попадения и още шест голови подавания.

profittips-the best football tips

ЦСКА 1948 вече преотстъпи Симеон Петров на Шльонск Вроцлав и продаде Георги Русев на Сион, както и Елитон на Гьозтепе. Съвсем скоро ще бъде финализиран и трансферът на Даниел Наумов във Видзев Лодз. С тима се разделиха още левият бек Мики Орачев и нападателите Видар Кяртансон и Аерон Зинга.

profittips-the best football tips

Чочев и Педриньо са двамата най-ключови футболисти на ЦСКА 1948, тъй като са замесени в най-много голове на столичани. Голмайсторът от предходния сезон на Първа лига е лидер с шест попадения и две асистенции, а бразилецът има гол по-малко и една асистенция. Двамата показаха изключително добро взаимодействие на терена.

Тимът, домакинстващ на стадиона в Бистрица се раздели с още една дузина футболисти от втория и третия отбор, като днес дори излезе информация, че ръководството обмисля да разформирова тима, състезаващ се във Втора лига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker