ТОПЦСКА-София

Сериозен трус в ЦСКА! Това ли е причината за слабото представяне на тима?

ЦСКА-София загуби от Локомотив Пловдив във вчерашния ден, което предизвика доста силни емоции сред червената общественост. По време на мача с „смърфовете“ първоначално виковете „Оставка!“, адресирани към треньора Нестор Ел Маестро, дойдоха от Сектор „А“, докато трибуната с най-верните привърженици се опитваше да подкрепя отбора, въпреки незадоволителното представяне. До края и след двубоя скандиранията вече идваха и от двата сектора, което е показателно за отношението на запалянковците към случващото се на терена.

profittips-the best football tips

След последния съдийски сигнал играчите отидоха пред Сектор „Г“, за да се извинят на привържениците, но бяха бързо пренасочени към съблекалнята. Любимецът на публиката Фернандо Каранга разговаря с един от тарторите на агитката, като обясняваше какво е довело до поражението, но и това не успя да смекчи настроението и последваха освирквания към футболистите.

profittips-the best football tips

Каква е причината за неубедителното представяне на ЦСКА? Въпросът, който всички, свързани с клуба се питат. Отговорът може би се крие в решението на ръководството да забави заплатите на футболистите и треньорския щаб. Състезателите не са получавали възнаграждение от 15 януари, което значи, че близо три месеца са минали, откакто за последно се е случило.

profittips-the best football tips

Няма да е изненада, ако днес или утре заплатите пристигнат в сметките на футболисти и служители, тъй като се намираме в навечерието на дербито с Левски и този ход може да послужи като мотивация за победа в предстоящия важен мач. ЦСКА обаче допусна домакинско поражение от Локомотив (Пловдив) с 1:2 на Националния стадион, което може да доведе до по-продължително забавяне на следващото изплащане на месечни възнаграждения, предвид слабото представяне на отбора.

Не е тайна, че играчите и особено треньорът Нестор Ел Маестро взимат доста висока суми ежемесечно и всяко забавяне може окаже влияние върху настроението му, върху нагласата и качеството на работа. Друга информация, която се появи е, че от началото на сезона до момента не е изплатена нито една премия на футболистите за постигнатите победи в първенството и в турнира за Купата на България.

Дали всичко това е основната причина за представянето на тима? Можем само да направим предположение и предстои да разберем в следващите мачове на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker