Левски (София)Първа лигаФутбол

Сериозен удар по амбициите на Берое преди гостуването на Левски

Берое ще бъде без голямата си звезда Себастиян Вия за гостуването на Левски. „Заралии“ се изправят срещу столичани на стадион „Георги Аспарухов“ в събота от 20:15 часа. Двубоят е част от програмата на последния 30-ти кръг от редовния дял на Първа лига.

profittips-the best football tips

Мачът е важен за старозагорци, защото от неговия изход ще зависи в коя група ще играе тимът в плейофите. Колумбийската перла на Берое получи петия си жълт картон при равенството с Локомотив Пловдив и ще трябва да изтърпи наказание от един двубой. По този начин треньорът Хосе Луис Ачиари ще бъде без звездния си футболист в атака за визитата на Левски.

profittips-the best football tips

В осемте си двубоя със зелено-белия екип Вия вкара две попадения, като направи една асистенция, но южноамериканския му буен нрав му донесе и пет официални предупреждения, което го вади от състава за възловия мач. Преди пристигането на колумбиеца в България, през есента Берое успя да надвие Левски в Стара Загора.

profittips-the best football tips

От своя страна Левски също има своите проблеми за съботния сблъсък. Централните бранители Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап пропуснаха последния мач срещу Черно море, поради вирусни заболявания. Контузени са още Асен Митков, Фабио Лима и Илиян Стефанов, като за първите двама има надежди, че ще се възстановят за двубоя с Берое: Самият Николай Костов загатна за това в последното си публично изявление пред медиите:

„Надявам се да се излекуват. Дълга е седмицата. За Митков и Лима, може би, единият от тях ще се присъедини към отбора“, заяви предводителят на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker