Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Сериозна дилема пред Нестор Ел Маестро: двама титуляри на ЦСКА са под въпрос за дербито с Левски

Двама от основните играчи на ЦСКА -София Амос Юга и Тибо Вион са под заплаха от наказание за два мача, тъй като вече имат по осем жълти картона от началото на сезона. Това означава, че при получаване на девети в следващите две срещи на „армейците“, те ще пропуснат дербито с Левски следващия уикенд.

profittips-the best football tips

Предстоящите двубои на тима са – гостуване на Локомотив София и домакинство на Локомотив Пловдив, Възможността двамата да пропуснат един от най-важните мачове през сезона поради наказание повишава напрежението, особено когато няма алтернативен вариант в състава.

profittips-the best football tips

Треньорът Нестор Ел Маестро може да се наложи да им даде „почивка“ в някои от следвщите два мача, за да си гарантира, че може да ги използва срещу Левски. Ситуацията се усложнява от наличието на контузени играчи, което ограничава опциите за заместници на ключови позиции в отбраната и халфовата линия.

profittips-the best football tips

В отсъствието на Иван Турицов и Мартин Стойчев отдясно на защитата ще започне Емануел Шакич. Той обаче е и първата алтернатива на Вион отляво. При санкция на французина и невъзможност на българските национали да играят срещу Левски като бек ще трябва да играе Сейни Санянг или Християн Петров да бъде преквалифициран.

Тобиас Хайнц е с най-малки шансове да се възстанови за двубоя следващия уикенд, а в ЦСКА се надяват, че в първите дни на новата седмица капитанът Юрген Матей ще поднови занимания.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker