ТОПФутболЦСКА-София

Сериозна контузия на основен в ЦСКА, виси за Вечното дерби

След категоричния успех на ЦСКА над отбора на Берое с 3:0, „червените“ дадоха сериозна жертва в лицето на капитана Юрген Матей. В края на първото полувреме капитанът на „армейците“ напусна терена, след като получи контузия.

profittips-the best football tips

Той се хвана за задната част на дясното бедро, което на 99% означава мускулна травма в тази област. Най-често подобни травми вадят играча от терена за минимум месец, а когато става въпрос за футболист с внушителната физика на Матeй, може времето за възстановяване да бъде и по-дълго, пише „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Така към днешна дата нидерландецът ще пропусне със сигурност предстоящите два кръга в Първа Лига, в които ЦСКА първо гостува на ЦСКА 1948, а след това има домакинство на Ботев Пд.

profittips-the best football tips

Добрата новина за „червените“ е, че след това има пауза в първенството заради мачовете на националните отбори. Така Юрген Матей ще има повече време да се възстанови за гостуването на Локомотив София на 30 март и след това за дербито с Левски, което ще е на 6 или 7 април.

Очаква се днес да има повече информация около травмата на Матай, но от „Армията“ разкриха, че първичните прегледи поставят под съмнение участието му в дербито. Припомняме, че защитникът едва наскоро се завърна на терена, след като преди това лекуваше травма на коляното.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker