Анализи и коментариИзвън БългарияФутбол

Силен сезон за българите в чужбина

Настоящият сезон се оказа доста добър за легионерите ни в чуждестранни първенства. Доста от тях могат да се похвалят с някакъв успех през тази кампания.

Последният, който постигна успех е Георги Русев. Бившият играч на ЦСКА 1948 и неговият Сион спечелиха промоция в елита на Швейцария. Отборът завършиха първи, след тях е тима на Тюн, а трети е стар познайник на родните фенове – Вадуц.

profittips-the best football tips

Вчера Кирил Десподов стана шампион на Гърция с ПАОК, а по-рано треньорът Станимир Стоилов вкара Гьозтепе в елита. Към тях прибавяме Здравко Димитров и Сакарияспор, които са на бараж за промоция, както и Илия Груев, чийто тим ще се бори за влизане във Висшата лига.

Юлиан Ненов и неговият Хамрун Спартанс станаха шампиони на Малта, Кун Теменужков пък постигна дубъл в Гибралтар. Алекс Петков и Симеон Петров също могат да се присъединят към този списък, тъй като тимът им е в битка за титлата в Полша.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker