ФутболЦСКА-София

Симеон Александров започва подготовка с ЦСКА

Футболистът Симеон Александров ще започне подготовка с ЦСКА-София, съобщава „Тема Спорт“. 19-годишният флангови футболист бе привлечен в „Борисовата градина“ миналото лято от Септември, като там започна сезона с 4 гола и 2 асистенции с 8 мача.

profittips-the best football tips

Александров обаче не успя да се наложи в състава на Саша Илич и записа само два мача с фланелката на „армейците“ след което се завърна в Септември под наем. Там той изигра 15 двубоя, в които той отбеляза само веднъж и не успя да помогне на тима да остане в елита.

profittips-the best football tips

Александров ще получи нов шанс да се докаже в ЦСКА-София, той ще пътува с „армейците“ на лагер в Австрия и ще вземе участие в летните контроли на тима.

profittips-the best football tips

Ситуацията около Мартин Смоленски е различна, неговият договор изтича и няма да бъде подновен. Юношата на червените изкара миналия сезон като преотстъпен в Пирин Благоевград, като тепърва предстои да избере къде ще продължи кариерата си. Той няма да стартира подготовка с ЦСКА.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker