Анализи и коментариИзвън БългарияФутбол

Синият картон може да е със специален статут при вратарите

Преди няколко дни беше обявено въвеждането на син картон. Санкционирането с такъв ще вади играчът от терена в рамките на десет минути, а после той ще може да се върне.

profittips-the best football tips

Темата е изключително обсъждана и мениджърът на Челси зададе изключително важен въпрос, а именно „Ами вратарят? Ще играете ли без вратар 10 минути или може да сложите на вратата полеви играч?“

profittips-the best football tips

Макар все още да няма официален отговор на въпроса, от „The Telegraph“ смятат, че ще се случи следното: при получаване на син картон тимът ще трябва да ползва полеви играч вместо него или да смени някого с резервният вратар. Това ще дублира ефекта на червения картон за вратар, при който се случва същото.

profittips-the best football tips

Остава въпроса дали тимовете ще бъдат задължени да го правят или ще могат да рискуват с полеви играч на вратата за десет минути, кротко изчаквайки титулярният страж на тима да се завърне.

Снимка: Bgdnes.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker