бетано казино

Левски (София)ТОП

Сини фенове разкриха колко е струвал паметникът на Гунди, разочаровани са от ръководството на Левски

Феновете на Левски Милен Панайотов и Адриан Петков бяха гости в „Студио дерби“ и подробно разказаха за изграждането на паметника. Монументът на Георги Аспарухов е с човешки размер и вече краси парк „Гео Милев“ в непосредствена близост до къщата на легендарния футболист. Създаден е от скулптора Любомир Георгиев и по идея на архитекта Николай Петков, но и благодарение на редицата дарения на привърженици на столичния гранд. 

„Този процес, който продължи 3 години, беше доста сложен. След като избрахме мястото, кметът на Община Слатина предложи да направим паметника в цял ръст. Скулпторът оправда нашето доверие и го направи перфектно. Имаше много тежки административни процедури, които няма как да прескочиш. Затова отне толкова време, по-кратко нямаше как да стане. За момента сме платили над 80 000 лева. Много доброволци се включиха в последните дни. Благодаря на Сдружението „Левски на левскарите“, които се включиха много активно, като осигуриха оградата на строителната площадка. Съпругата на Гунди за съжаление не успя да присъства. Дарителите са хиляди. Много се радвам, че това се случи. Левски се нарича „Отбора на народа“. Този паметник е на народа“, заяви Панайотов.

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Стойността много трудно може да се изчисли, защото много приятели извършиха някои дейности като подарък. Гунди е не само Левски, Гунди е България! Най-голямото разочарование дойде от Министерството на културата по време на служебното управление. Последва една среща, разбрахме се и правителството падна. Последната седмица мога да я определя като „брутална“. По закон паметникът остава на Столична Община. Той си е наш и ние възнамеряваме да си го поддържаме. Ще искаме една будка за охрана. Винаги може да има вандалщини. Има по-млади фенове, които искат да се доказват, и може да създадат проблем. Надявам се това да не се случи, но сме го предвидили.

tribunasofia

ПФК Левски и неговото ръководство пропусна да упомене това събитие. Правиха се, че не знаят. Цяла България знае за това нещо, само те не знаят. Единствените, които не споменаха нищо, са ПФК Левски и настоящото ръководство. Защо? Трябва да питате тях. Това е единствената горчилка“, сподели Петков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker