Спорт +ТОПФутбол

Син на легенда на Левски е петият кандидат за президент на БФС

Манол Иванов е петият кандидат за президент на Българския футболен съюз, стана ясно от интервю в подкаста на колегата Кирил Лулев.

profittips-the best football tips

Иванов е роден през 1964 г. в София е юноша на Левски. Той е син на легендата на „сините“ Александър Манолов и има юридически образование. От 2020 до 2021 г. е изпълнителен директор на Нефтохимик Бургас.

profittips-the best football tips

„Предвид решенията, поведението на ръководните органи във футболния съюз, лицензиране, развитието на детско-юношеския футбол, националния отбор, смятам, че доста добре съм запознат и то детайлно с доста от проблемите и в главата ми през тези четири години, постепенно узряваше идеята, че трябва да застане нов човек, който да има изключително нова визия.

profittips-the best football tips

Тази визия, тя ще се изрази в поведение на първо място и коренно различни решения от сегашните, които се взимат предвид развитието на българския футбол“, каза Иванов пред Кирил Лулев.

Снимка: Startphoto

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker