Левски (София)ТОПФутбол

Сираков: Дължа огромно извинение на треньорското ръководство, през месец май взимаме минимум петима нови играчи!

На пресконференция в сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ Наско Сираков обяви новината, че клубът Левски е изплатил главницата към НАП и остават само лихвите.

profittips-the best football tips

Той се извини на треньорското ръководство за малкото количество футболисти, с които са разполагали и гарантира, че „сините“ ще направят минимум пет входящи трансфери през месец май.

profittips-the best football tips

„Дължа огромно извинение на треньорското ръководство, макар че те знаеха при какво ще работят. Минимум бройката, която ще вземем сега, май месец, е петима нови играчи и за всеки един продаден играч ще има ново попълнение. Работи се много сериозно по селекцията. Трябва да имаме минимум 18 добри опитни играчи“, заяви Наско Сираков.

profittips-the best football tips

„Ние няма да привличаме, само ако продадем играчи. Истината е, че на нас бройката на играчи, с които разполагаме, не ни е достатъчна, особено като играем в сгъстен цикъл. Надявам се да бъдем конкурентноспособен“, каза още той по темата за селекцията.

profittips-the best football tips

„Спазваме финансовите параметри, след разглеждане на финансовото състояние, ще бъде взет даден футболист“, допълни изпълнителният директор Даниел Боримиров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker