Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Сираков със спешен разговор с петима играчи

От „Герена“ няма да чакат до зимата и още отсега започват преговори с петима играчи за нови договори. Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството на „сините“ с предложение за нов договор, пише Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Причината е, че настоящите им изтичат през следващото лято, а „сините“ не искат да се повтори ситуацията с Андриан Краев и Жереми Петрис. Почти цяла есен ръководството водеше разговори с тях, но в крайна сметка така и не успя да се разбере с играчите.

Сираков си призна, че е имал разговор с Марин Петков, който е част от карето, а сега идва ред и на такъв с Ел Джемили. „Сините“ трябва доста да внимават с него. Причината затова е, че вече имат и конкретна оферта на универсалния играч. Както по-рано се писа, Фатих Карагюмрук дава 500 000 евро на Ел Джемили. На този етап тази сума не задоволява шефовете на Левски. Освен това се твърди, че самият играч се чувствал добре у нас и не бързал да бъде продаден в чужбина. Нещата обаче може да се променят, ако бъдат хвърлени по-големи пари на масата.

profittips-the best football tips

Асен Митков, Пламен Андреев и Илиян Стефанов са другите, които „сините“ искат да задържат. Освен това на „Герена“ този път искат играчите да бъдат честни и да дадат бързи отговори на предложенията, които им се отправят, за да могат си направят навреме сметката за новия сезон – какви играчи ще се вземат сега и какви през зимата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker