Левски (София)Футбол

Сираков в преговори за нов собственик на Левски ?

Наско Сираков праща свой близък в чужбина за начало на преговориte за нов собственик на Левски, твърди Блиц. Пътуването е предвидено за началото на следващата седмица. Няколко дни по-късно и самият бос на „сините“ ще пътува за въпросното място, откъдето може да дойде шансът за спасението на клуба.

profittips-the best football tips

Фирма, свързана с енергийския бизнес, е вариант №1 за контролния пакет акции на Левски след провала с „Юнайтед груп“, според информацията на колегите.

profittips-the best football tips

Иначе Левски ще представи днес новия си треньор Николай Костов и ще стартира лятната си подготовка. Пресконференцията на специалиста е насрочен за 17:00 часа, а два часа по-късно ще е първото занимание. На него не се очакват нови футболисти. По-дълга почивка заради ангажиментите си с националните отбори на България ще получат Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков, Андриан Краев, Илиян Стефанов, Асен Митков и Антоан Стоянов.

profittips-the best football tips

В началото на седмицата Левски официално се раздели с Анте Блажевич. Наемът на Филип Кръстев изтича и е много малко вероятно халфът да остане на „Герена“. Бъдещето на Здравко Димитров, който беше под наем в Сакаряспор през пролетта, също е неясно, като очакванията са той да стартира подготовка с отбора.

Сините ще тренират в домашни условия до 27 юни, след което заминават на лагер в Правец.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker