Левски (София)ТОПФутбол

Сираков убедил топ специалист да се завърне в клуба

Бившият асистент на Станимир Стоилов – Саид Ибраимов, ще поеме селекцията на Левски, твърди „Мач Телеграф“. Той е бил поканен да се върне на „Герена“ лично от собственика на „сините“ Наско Сираков, с който са приятели от дълги години.

profittips-the best football tips

Ибраимов принципно е приел офертата и се очаква да не продължава договора си с Астана, който изтича в края на този месец.

profittips-the best football tips

Първоначално идеята е Саид да влезе в щаба на Николай Костов, но този вариант е отпаднал, защото старши треньорът работи в страхотна симбиоза с украинските си помощници – Кирил Нестеренко и Тимур Скорих, и Сираков не иска балансът в щаба да се разваля.

profittips-the best football tips

Заради това Наско готви доста по-сериозна позиция за Ибраимов от тази на асистент, какъвто е той към днешна дата в Астана.
Собственикът на Левски е убеден в способността на Ибраимов да преценява способността и моментните качества на футболистите. Именно заради това той иска да възложи целия процес около селекцията на Ибраимов. Идеята е Николай Костов да си набелязва футболисти, а Саид да преценява дали имат качества за Левски.
Саид Ибраимов беше пред завръщане в Левски при Станимир Стоилов. Тогава Мъри го покани в щаба си, но той предпочете да остане в Казахстан.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker