Левски (София)Футбол

Славиша Стоянович: Никой не искаше да идва в Левски и в България

Бившият треньор на Левски даде интервю пред „Спортал“. В него той се спря и на времето, прекарано в Левски, разкривайки детайли от кухнята по време на престоите си. Също така даде оценка на случващото се в момента.

profittips-the best football tips

„Левски редува добри и лоши игри. Представя се ту горе, ту долу. С Мъри Стоилов отборът играеше добре, спечелена беше Купата на България. Сега е, както ние казваме, топло-хладно, топло-хладно. В момента клубът се намира в по-добра ситуация, отколкото беше по мое време. Левски има добри футболисти, докато по времето на пандемията от Коронавирус нямаше нито пари, нито отбор.

Не е много лесно да отлича само няколко… Рикардиньо ми харесва. Трябва задължително да спомена Марин Петков – той е моето момче! Много стабилен футболист, има бъдеще. Уелтън умееше да прави разлика. Той е един от най-добрите играчи на Левски в последните пет-шест години. Цунами също ще го посоча, капитан, с техника, добър футболист. вторият път, в който бях начело на тима, никой не искаше да идва в Левски и въобще в България. Беше времето на Коронавируса и всеки искаше да седи в своята държава. Беше много по-труден от първия, когато в състава имаше футболисти като Обертан, Кабрал, Тиам, Мариани, Цветкович, Горанов и други. Но смея да кажа, че и двата пъти вдигнах отбора и надградихме.

profittips-the best football tips

Два пъти работих в Левски с цялото си сърце и си тръгвах обиден. Със сигурност и двата пъти не се разделих с Левски по моя вина. Не знам защо така се случи, в крайна сметка имахме добри резултати. Никога не казвай никога и не знам дали може да се стигне до трети път.“

Снимка: „Топспорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker