СлавияТОП

Славия готви любопитен трансфер в Германия

Най-перспективният футболист на Славия – Светослав Вуцов, най-вероятно ще играе във Втора Бундеслига на Германия. Сделката с Гройтер Фюрт, където играе националът Лукас Петков, се движи от българина, който живее в Германия – Момчил  Добрев, и трябва да стане факт съвсем скоро.

profittips-the best football tips

Заради това синът на Велислав Вуцов подписа нов договор с „белите“ – за да вземе пари най-стария столичен клуб от сделката. Защото иначе Славия щеше да вземе минимална сума, тъй като контрактът на вратаря изтичаше през лятото.

profittips-the best football tips

Гройтер Фюрт купи преди години от Славия Асен Караславов. В момента отборът е пети във Втора Бундеслига и се бори за промоция. Треньор е Александър Цорнигер.

profittips-the best football tips

Светослав Вуцов е на 21 години, като за Славия вече има 102 мача. Той бе желан и от ЦСКА, но изглежда. че ще продължи кариерата си в Германия.

В същото време Славия има нов кондиционен треньор. Става дума за Михайло Шекероски, който за последно беше в Левски, но си тръгна със Станимир Стоилов. Работил е още в Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив и други родни тимове.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker