СлавияТОП

Славия преподписа с ключов играч

Славия взе важно решение, след като се разбра с вратаря Светослав Вуцов за преподписване на нов договор. Настоящият му контракт изтичаше на 30 юни. Стражът и ръководството на “белите” се разбраха за удължаването му с още една година и по този начин споразумението ще е в сила до лятото на 2025-а. 

profittips-the best football tips

През есента Вуцов лекуваше контузия, но се завърна под рамката. Имаше вероятност той да напусне, но все пак на този етап решението му е да продължи със столичани. 

profittips-the best football tips

Вуцов бе попаднал в полезрението на доста европейски отбори, но през април миналата година се подложи на операция на коляното, която го извади за няколко месеца извън строя. През това време Славия разчиташе на Николай Кръстев и ветерана Георги Петков. 

profittips-the best football tips

Вратарят на „белите“ е и най-скъпият играч в състава, оценен от transfermarket. Според тях цената му е около един милион евро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker