Славия

Славия стартира подготовка за пролетния полусезон без нови футболисти, но с нов кондиционен треньор

Славия стартира подготовката си за пролетния полусезон от Първа лига. Тренировки с тима започна Георги Търтов, който още в първия мач от сезона скъса кръстни връзки на коляното.

profittips-the best football tips

„Белите“ нямат нови попълнения, но двама футболисти ще изкарат проби и ще чакат одобрението на Златомир Загорчич и щаба му. Единият от тях е българинът Николай Христов, който е играл в Норвегия. Вторият е млад грузински играч. Третият състезател, който няма все още договор с „белите“ е от Сенегал.

profittips-the best football tips

В щаба на Загорчич има ново име – кондиционният треньор Михайло Шекероски. Северномакедонският помощник има голям опит по българските терени, като освен в Левски, той е работил за пловдивските Ботев и Локомотив, както и за Септември София.

profittips-the best football tips

В понеделник, 15 януари Славия ще изиграе първата си проверка срещу Балкан Ботевград от 14:00ч. на един от помощните терени на стадион „Александър Шаламанов“.

От 17 януари до 9 февруари „белите“ ще се подготвят в турския курорт Сиде, където ще изиграят още 5 приятелски срещи, като всички ще бъдат с чуждестранни тимове.

TribunaSofia.bg публикува всички контроли на Славия в паузата:

15.01 – Балкан Ботевград

20.01 – Йенс Астана (Казахстан)

26.01 – Рубин Казан (Русия)

02.02 – Кубан Краснодар (Русия)

07.02 – Сочи (Русия)

08.02 – Спартак Кострама (Русия)

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker