Първа лигаСлавияФутбол

Славия уреди контрола за следващата седмица

Славия ще играе контрола със съперник от Първа лига по време на паузата за националните отбори в края на март. „Белите“ ще срещнат Ботев Враца, като спарингът ще е на стадион „Александър Шаламанов“ на 22 март (петък), а часът ще бъде уточнен допълнително.

profittips-the best football tips

Старши треньорът Златомир Загорчич няма да може да разчита на много от играчите си, които са ангажирани с национални отбори – петима са при младежите ни – Велко Йеленкович, Роберто Райчев, Мартин Сораков, Чунг Нгуен-До и Кристиян Стоянов, Светльо Вуцов е при мъжете, а Исак Соле ще облече фланелката на ЦАР в новия международен турнир FIFA Series.

profittips-the best football tips

В двубоя с врачани Загорчич ще даде шанс на някои от младите футболисти от школата и тези, които по-рядко играят от началото на сезона. Спарингът със сигурност пропуска и Галин Иванов, който се контузи в столичното дерби с Локомотив София, спечелено с 2:1. От клуба съобщиха, че той ще отсъства две седмици от терените.

profittips-the best football tips

С травма е още Тони Тасев, но се очаква да се възстанови още за домакинството срещу Локомотив Пловдив в събота от 12:45 часа на стадион „Александър Шаламанов“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker