СлавияТОПФутбол

Славия ще издигне кандидатура на Михаил Касабов за президент на БФС

Славия ще издигне кандидатурата на Михаил Касабов за президент на БФС. Босът на „белите“ Венцеслав Стефанов твърди, че решението е единодушно на Управителния съвет на клуба.

profittips-the best football tips

„Управителният съвет на Славия на свое заседание взе единодушно решение да номинира Михаил Касабов за шеф на футболната ни централа. Михаил Касабов разполага с голям международен опит. От посочването му за временно изпълняващ длъжността президент той посети мачове в провинцията и показа, че има намерение да съблюдава нещата изкъсо.

profittips-the best football tips

Президентът на футбола трябва да бъде човек, който да помага на клубовете, а не да е фигурант. Познавам Касабов от много години и смятам, че той ще е точният наследник на Борислав Михайлов“, заяви Стефанов.

profittips-the best football tips

От своя страна Михаил Касабов благодари на Славия, че клубът ще издигнат кадидатурата му за президент на БФС. Касабов, който понастоящем временно е начело на Централата, заяви:

„Първо искам да благодаря за доверието. Доверие, което идва от най-стария столичен клуб“, заяви временно изпълняващият президент на футболната ни централа.

„До 15 март и има, и няма време. Какво ще се случи там, аз няма как да коментирам. Въпрос на избор. Засега повече няма какво да ви кажа, освен отново да благодаря на доверието от страна на Славия“, каза Касабов, който седмица след Конгреса ще навърши 69 години.

„Блиц“

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker