СлавияТОПФутбол

Славия ще издигне кандидатура на Михаил Касабов за президент на БФС

Славия ще издигне кандидатурата на Михаил Касабов за президент на БФС. Босът на „белите“ Венцеслав Стефанов твърди, че решението е единодушно на Управителния съвет на клуба.

„Управителният съвет на Славия на свое заседание взе единодушно решение да номинира Михаил Касабов за шеф на футболната ни централа. Михаил Касабов разполага с голям международен опит. От посочването му за временно изпълняващ длъжността президент той посети мачове в провинцията и показа, че има намерение да съблюдава нещата изкъсо.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Президентът на футбола трябва да бъде човек, който да помага на клубовете, а не да е фигурант. Познавам Касабов от много години и смятам, че той ще е точният наследник на Борислав Михайлов“, заяви Стефанов.

От своя страна Михаил Касабов благодари на Славия, че клубът ще издигнат кадидатурата му за президент на БФС. Касабов, който понастоящем временно е начело на Централата, заяви:

„Първо искам да благодаря за доверието. Доверие, което идва от най-стария столичен клуб“, заяви временно изпълняващият президент на футболната ни централа.

tribunasofia

„До 15 март и има, и няма време. Какво ще се случи там, аз няма как да коментирам. Въпрос на избор. Засега повече няма какво да ви кажа, освен отново да благодаря на доверието от страна на Славия“, каза Касабов, който седмица след Конгреса ще навърши 69 години.

„Блиц“

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker