бетано казино

ТОПФутбол

След протеста: Трима отстранени полицаи, разследват други двама

Трима служители na МВР са отстранени от длъжност и срещу тях са образувани дисциплинарни производства. Срещу други двама служители тече проверка. Това обяви директорът на СДВР Любомир Николов на пресконференция с вътрешния министър и главния секретар на МВР.

„Веднага след протеста, още на 17.11, след приключването на нашата операция, съм се се самосезирал по повод разпространените кадри на полицейско насилие. Образувах дисциплинарна проверка. За по-малко от 48 часа е установено, че петима полицейски служители извършват нарушение на служебната дисциплина.

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В резултат на това, към днешна дата, са образувани дисциплинарна производства срещу трима полицейски служители за превишаване на полицейските правомощия и същите, към момента, са отстранени от длъжност.

tribunasofia

Срещу други двама служители тече проверка, която ще определи тяхната степен на виновност. Отстранените полицейски служители са един командир на отделение и двама старши полицаи. В хода на проверката се установяват и други служители, които евентуално ще понесат отговорност за действията си“, каза Николов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker