Левски (София)Първа лигаСлавияТОПФутбол

СНИМКА: Побългарихме системата ВАР! Безпрецедентна ситуация на Левски – Славия

На изключително любопитна ситуация станахме свидетели по време на най-старото столично дерби, между Левски и Славия. В края на полувремето „бялата“ отбрана сбърка при изнасянето в близост до наказателното си поле и подари топката на Ел Джемили.

profittips-the best football tips

Халфът на Левски намери с пас Рикардиньо, който беше фаулиран пред малкото наказателно поле, а съдията Радослав Гидженов посочи бялата точка. В този момент се намеси системата ВАР, която привика главния арбитър край тъчлинията да погледне отново ситуацията.

profittips-the best football tips

Любопитното бе, че Гидженов бе подпомаган от страничния съдия Иво Колев,, като двамата заедно изгледаха на повторение дискусионната ситуация. След близо пет минути преразглеждане и дълга дискусия, той отсъди засада на Ел Джемили, каквата в действителност имаше.

profittips-the best football tips

По правилник съдията има право да извика свой помощник ако желае, щом се отнася за засада, но ситуацията е безпрецедентна по родните терени.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker