Локомотив (София)Първа лигаСлавияСпорт +

СНИМКА: Столични съперници се обединиха в една кампания: „Подкрепа за българските капитани“

Столичните Славия и Локомотив се включиха в кампанията „Подкрепа за българските капитани“. Тя е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха задържани заедно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година. Инициативата бе подета от близки и приятели на двамата и бе стартирана на 6 декември – Никулден, ден на моряците. А клубовете, които я започнаха бяха Пирин от Благоевград, където е роден капитан Чанев, както и Черно море от Варна, където двамата са завършили висшето си образование.

profittips-the best football tips

Бели и червено-черни също без замисляне подкрепиха каузата, позирайки с фланелки с надпис: „Подкрепа за българските капитани! Любо, Данаил – с вас сме!“, като целта е да им изпратят положителна енергия.

profittips-the best football tips

Отборите, както и близките и приятелите вярват, че властите правят всичко възможно казусът да бъде разрешен бързо и успешно. Дано двамата скоро се приберат живи и здрави при семействата си, закриляни от Свети Николай Чудотворец.

profittips-the best football tips

Инициативата бе подкрепена още в първия ден от волейболния клуб ЦСКА, както и от Българската федерация по бокс. Очаква се още тимове и големи фигури в родния спорт да я подкрепят.

Заглавна снимка: bntnews.bg

Снимка в статията: temasport.com

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker