Спорт +ТОПФутбол

СНИМКИ: Иронизираха съдийството и Гонзо на Карнавала в Габрово

Карнавалът на хумора и сатирата в Габрово не мина без шеги с футболна тематика. От фенклуба на Янтра разпространиха снимки, на които се вижда как деца с екипи на Янтра играят футбол на улицата, подкрепяни от агитката.

Могат да бъдат забелязани и двама „съдии“, облечени в съдийска екипировк, които ръководят мача, а друго дете разнася урна, на която е написано „Дарение за Българската съдийска бригада“. В урната пък са сложени столевки с лика на президента на БФС Георги Иванов-Гонзо. От фен клуба на Янтра написаха, че „всичко е с цел хумор и забавление“.

Старши треньорът на местния тим Янтра Вили Вуцов е един от най-яростните критици на съдийството и напоследък всяко негово изказване е свързано с тази наболяла тема, което води до наказание за самия Вуцов и неговия изказ.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker