Локомотив (София)

СНИМКИ: Феновете на Локомотив София облепиха стадиона си с обяви за работа: търсят се директори, треньори, футболисти

Тази сутрин стадионът на Локомотив София осъмна по интересен начин – с разлепени „обяви за работа“. Разбира се, не става въпрос за истински ход от страна на ръководството, а за протест от името на привържениците на столичния тим.

profittips-the best football tips

„Червено-черните“ запалянковци са разлепили „обявите“ на стадион „Локомотив“ и търсят изпълнителен директор, всякакви служители, старши треньор и футболисти. По този начин те изразиха категоричното недоволството си и от процесите в клуба и школата на столичните „железничари“.

profittips-the best football tips

TribunaSofia,bg публикува съобщенията без редакторска намеса:

„ТЪРСЯТ СЕ: Изпълнителен директор, всякакви служители, старши треньор. Ама няма кой да уволни сегашните… поради некадърност!“.

„Локомотив София набира футболисти, може и без опит. За повече информация и подаване на CV, моля свържете се с изпълнителния директор Бойчо Величков“.

profittips-the best football tips

„ДЮШ на Локомотив София набира деца. Ако искате детето Ви да тренира, но да не играе мачове, защото децата на приятелите на шефа тренират в същата школа и са с приоритет… Ако искате треньорът да забранява на детето да ходи в агитката по време на мачовете на мъжкия отбор… ТОВА Е ВАШЕТО МЯСТО! За повече информация – К.В. достоен син на баща си!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker