ФутболЦСКА 1948

Спартак Варна изкупува играчи от дубъла на ЦСКА 1948

Дотук Спартак (Варна) привлече три нови попълнения от дубъла на ЦСКА 1948. Припомняме, че наскоро „варненци“ назначиха за свой наставник Валентин Илиев, който дойде именно от дублиращият отбор на младия софийски тим.

profittips-the best football tips

Първите две попълнения на варненския тим, дошли от ЦСКА 1948, бяха защитника Преслав Петров и дефанзивния халф Георги Мариянов. Сега Спартак привлече и Борислав Вакадинов.

profittips-the best football tips

Вакадинов е на 24 години. Той е роден в Благоевград и е от школата на Септември (София). Крайният бранител е играл за Септември (Симитли) и за вторият тим на ЦСКА 1948, където прекара два сезона.

profittips-the best football tips

През изминалият сезон тимът от София завърши на първо място във „Втора лига“, но според правилата на БФС нямаше как да се промотира в „Първа лига“. Това обаче го прави апетитна хапка за всеки роден клуб, който реши да се подсилва с играчи, спечелили вторият ешелон на родния футбол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker