Други отбориЛевски (София)Футбол

Спортният директор на Септември коментира евентуален трансфер на Шейтанов в Левски

Спортният директор на Септември (София) – Кристиян Добрев, постави голямата цел пред отбора – завръщане в елита на българския футбол. Той коментира и вратаря на тима Димитър Шейтанов, за когото се смята, че е сред потенциалните решения за вратарския пост в Левски,

profittips-the best football tips

„Поставили сме си като цел да продължим с доброто представяне от първия полусезон и в края на месец май отборът да се завърне в елита. Това е целта и това е желанието на всички в клуба. Надявам се с общи усилия да успеем да постигнем поставените от миналата година цели.

profittips-the best football tips

Според мен нашият отбор е добре окомплектован. Имаме някакви идеи, които ако успеем да ги реализираме, ще се подсилим на определени позиции. Ще ни трябва малко време, защото започваме в по-начален стадий на годината. 

profittips-the best football tips

Другите отбори започват другата седмица, ние предпочетохме малко по-рано. Ако нещо ни хване окото и преценим, че ще ни даде разлика в Б група, и надявам се догодина в А група, ще ги привлечем дадените футболисти“, сподели Добрев.

„Абсолютно всички футболисти в нашия отбор се продават. Това съм им го казал и на самите тях. Ако някой прецени, че наш футболист може да им свърши работа, отправи оферта, при всички положения ще се разберем и ще се опитаме да осъществим трансфер. Не е тайна, че нашият отбор на всеки трансферен прозорец извършваме продажби на играчи, които са наши кадри, Това е добър атестат за работата на хората в ДЮШ.

Митко според мен е достигнал до едно ниво, което, ако не сега, дай боже на лято да смени обстановката и да отиде на по-високо ниво и на по-добро място. Той има качества и малко или много в един момент трябва да направи следващата стъпка в своята кариера.

profittips-the best football tips

Левски си го следят. Знаят какви качества има Митко, но към момента нямаме конкретно предложение към нито един футболист. Надявам се с една добра подготовка и добри игри, нещата да се случат“, коментира той пред „Гонг“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker