Левски (София)ФутболЦСКА-София

Спортният министър е говорил с Ганчев за „Армията“, ще говори и с Левски за козирката

Спортният министър е провел разговор със собственика на ЦСКА относно реконструкцията на стадион „Българска армия“, а също така ще проведе такъв и със „сините“ относно козирката на „Герена“, стана ясно от негово интервю пред sportal.bg. В интервюто той говори и за случващото се с националния ни стадион.

profittips-the best football tips

“Проблемите със стадионите са много сериозни. Имаме няколко стадиона, които отговарят на критериите за международни футболни срещи. Това нещо е неглижирано във времето. В момента, за да се борим за големите стратегически цели на държавата, ние трябва да отговаряме на определени критерии. Всяка една сериозна инвестиция се гледа под лупа от Министерството на финансите. Мечтая да имаме нов и красив национален стадион. Ще търся обществена подкрепа за това.

profittips-the best football tips

Предприети са действия за стадиона на ЦСКА. Направихме среща с г-н Ганчев, на която той ме запозна с проекта. Има още няколко институции, които трябва да дадат становища. Ще бъде прекрасно да се случи това нещо. Знам, че Левски има нужда от козирка, но все още не съм имал среща с тях. Всичко, което зависи от Министерството на спорта, ще се опитаме да го направим. Гръмки обещания предпочитам да не давам.

profittips-the best football tips

Вариантите са няколко от информацията, която получих. Първо е да бъде ремонтиран националният стадион. Второ може да се потърси място близко до София. Едното е срещу Арена София в зона, която не е в добро състояние. Втората възможност, която се спомена, бе до летището в София. Вчера обсъждахме с колегата ми Андрей Цеков за терени – Люлин и Обеля, но всичко е въпрос на сериозен анализ”.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker