Анализи и коментариФутбол

Стамен Белчев е като черна котка за „жълто-черните“

Стамен Белчев е новият-стар треньор на ЦСКА. Това ще бъде неговият трети период начело на тима, а дебютният му двубой ще бъде тази сряда, когато „армейците“ се изправят срещу Ботев за Купата на страната.

profittips-the best football tips

При предишните си престои на „Армията“ Белчев има 3 победи, 2 равни и едва една загуба от пловдивчани. Но не това е най-лошото, което се случи на тима на Ботев тогава.

profittips-the best football tips

Две от победите над Ботев са разгромни. През 2017-та година Белчев попиля пловдивския тим с резултат 6:2 като гост. Друга от трите му победи пък беше в София, но със „скромния“ резултат 4:1.

profittips-the best football tips

Така със Стамен начело тимът на ЦСКА е успял да отбележи 10 гола на пловдивския Ботев само в рамките на два мача. Дали това ще продължи, ще можете да разберете тази сряда, когато ще проследим на живо първият полуфинал за Купата на страната в TribunaSofia.bg!

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker