ТОПФутболЦСКА-София

Стана ясно бъдещето на Дюкенс Назон

Нападателят Дюкенс Назон е щастлив в ЦСКА и иска да остане в тима и през пролетния полусезон, пише „Тема Спорт“.

profittips-the best football tips

След изненадващото завръщане на Фернандо Каранга в ЦСКА, логично „армейците“ започнаха да работят по изходящия трансфер на хаитянина. Момента бе подходящ от Борисовата градина да му вземат добри пари, тъй като той бе голмайстор, както на настоящия, така и на миналия сезон.

profittips-the best football tips

Дюкенс на практика бе спазарен с кипърския Пафос за 600 000 долара, като дори пътува до там, за да финализира сделката. В последния момент обаче той и агентът му поискаха по-високи финансови условия и разговорите бяха прекратени.

profittips-the best football tips

Това обаче не се хареса на босовете на „червените“, които продължиха да му търсят отбор. Той дори посети лагера на руския Ахмат Грозни, а мениджърът му потвърди, че има изпратена оферта за неговите права.

Вчера обаче от агенцията, представляваща хаитянина, съобщиха, че той няма да премине в клуб от Русия, което значи, че преговорите между Ахмат и ЦСКА са приключили неуспешно.

Назон е сред централните фигури в съблекалнята на армейците, а освен това се е устроил добре в София. Семейството му също се чувства отлично в родната столица. Затова и той би бил съгласен да си тръгне от ЦСКА само при много добра оферта. Треньорът Нестор Ел Маестро също настоява Дюкенс да остане, тъй като Каранга все още е далеч от оптималната си физическа форма, а Естрада и Асприля така и не показват, че може да им се има кой знае какво доверие.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker