Левски (София)Първа лигаФутбол

Стана ясно дали Асен Митков ще играе срещу ЦСКА в събота

Левски активно се подготвя за Вечното дерби с ЦСКА в събота. Халфът Асен Митков пропусна първата тренировка за седмицата, тъй като продължава да се възстановява от контузия, получена при гостуването на Етър.

profittips-the best football tips

Очаква се той да поднови тренировъчен процес с основната група до дни. Въпреки това е малко вероятно да може да вземе участие в двубоя с армейците. Защото сините надали ще го рискуват в толкова важен сблъсък, ако не е готов за 90 минути игра.

profittips-the best football tips

Все пак има и добра новина за треньора на „сините“ Николай Костов преди предстоящото дерби срещу ЦСКА, съобщи „Тема спорт“. Той ще може да използва офанзивните футболисти Фабио Лима и Марин Петков.

profittips-the best football tips

В двубоя с „червените“, загубен с 0:2 тази пролет, първият беше контузен, а вторият – наказан. Очаква се и двамата да започнат като титуляри.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker