Левски (София)ТОПФутбол

Стана ясно дали Левски ще привлича нов вратар

От „Герена“ са се отказали от привличането на нов вратар през зимата, информира „Тема Спорт“. До края на сезона Николай Костов ще разчита на Пламен Андреев, Николай Михайлов и Иван Андонов.

profittips-the best football tips

През този сезон Николай Костов отне лентата от ръката на 18-годишния Андреев, който показа след това сериозни колебания и бе изпаднал в дупка. В последния официален мач срещу Ботев Враца (1:0) младокът изигра силен двубой и спаси сините от нов разочароващ резултат. Николай Михайлов пък в края на есента в няколко мача не попадна в групата и 35-годишният вратар загатна, че е към края на своята кариера. Своя шанс в първия отбор още чака 20-годишният Иван Андонов.

profittips-the best football tips

В първата проверка срещу Вашаш (2:3) на турска земя треньорът на вратарите Божидар Митрев даде по 30 минути игрово време на тримата. Михайлов започна като титуляр, а след това бе заменен от Андреев. Половин час преди края под рамката застана Андонов. Вторият допусна едно попадение, а последният инкасира две при поражението от унгарците. За момента изглежда, че Пламен ще стартира пролетта като титуляр, но не е изключено да се стигне и до промяна.

profittips-the best football tips

„Сините“ желаеха вратаря на Пирин Благоевград Максим Ковальов. От „Герена“ даваха на орлетата до 40 000 евро за правата на играча и процент от бъдеща продажба за 23-годишния украинец. Благоевградчани обаче обявиха, че са склонни да се разделят с един от най-добрите си футболисти за 75 000 от европейската валута, колкото е и откупната му клауза, тъй като състоянието на клуба не е никак добро, но за момента Ковальов остава в Пирин.

Запитване имаше и за вратаря на Ботев Враца Федерико Бариос. Сините имаха интерес и към стража на Хебър Матвей Игонен, който влезе и в полезрението на Ботев Пловдив, но и при споменатите двама не се стигна до положително развитие. От „Герена“ след това заявиха, че няма да взимат играчи от България.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker