бетано казино

ТОПЦСКА-София

Стана ясно за колко време ще съборят „Армията“

За 100 дни се очаква да бъде съборен стадион „Българска армия“, информират от „Тема Спорт“. През изминалата седмица ръководството на ЦСКА е избрало фирмата, която ще бутне съоръжението в Борисовата градина, преди да стартира основната реконструкция и изграждането по проекта, който е одобрен.

Ръководството на „армейците“ са получили 4 оферти. Те са се спряли на тази, която предлага най-изгодната цена и най-краткия срок за изпълнение. Въпросната строителна компания е дала като срок при заявката си на тръжната процедура 100 дни.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Очаква се бутането на клубното съоръжение да започне до края на месеца и в най-оптимистичните срокове да приключи до средата на май. Такова е и изискването на общината, защото за флората и фауната в парк „Борисова градина“ тогава започва размножителния период и се забраняват всякакви строително-монтажни дейности.

В началото на март трябва да започне и изграждането на обходните пътища за техниката, която ще влезе на „Армията“. Вече е стартирало демонтирането на седалките.

tribunasofia

Както вече се писа, осветлението ще бъде преместено на базата в Панчарево. Пилоните и лампите ще бъдат поставени на новия тренировъчен терен, който бе изграден над бунгалата. Имало е запитване към ЦСКА от други отбори у нас за осветлението, но заради по-старата му версия вече не се произвеждали резервни лампи и затова то ще бъде пренасочено към базата. Така след централния и единият помощен в Панчарево ще е с осветление.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker