Левски (София)ТОПФутбол

Стана ясно кога Левски подновява тренировки

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде два почивни дни на футболистите след равенството 1:1 с Ботев (Пд) в последния кръг.

profittips-the best football tips

Сряда следобед „сините“ ще се събират за първа тренировка. Тогава ще стане ясно и състоянието на получилите различни травми срещу канарчетата Цунами и Келиан ван дер Каап. Нидерландецът легна на терена и се хвана за бедрото, но стисна зъби и доигра срещата. По всяка вероятност на тях ще бъде дадена допълнителна почивка.

profittips-the best football tips

„Предстоят анализи и решения, които са важни за развитието на клуба. Самата игра показва какво е необходимо, за да се подобрим, но това ще се случи в бъдеще“, заяви Николай Костов след дербито с Ботев (Пд).

profittips-the best football tips

По време на паузата за националните отбори треньорският щаб отново ще наблегне на завършващите удар, където е и ахилесовата пета на тима от началото на сезона. Сините създават положения, но не могат да реализират по-голямата част от тях. Сините отново ще поставят акцент и на заучените положения от статични ситуации, както дойде и голът на Цунами срещу канарчетата.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker