ТОПФутболЦСКА-София

Стана ясно кой е най-скъпоплатеният треньор в Първа лига

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро се е договорил за доста добри финансови условия при повторното си заставане начело на тима малко след старта на сезона. Според „Блиц“ месечното възнаграждение на специалиста е в размер на 30 000 евро, което е почти двойно в сравнение с предшественика му Саша Илич.

profittips-the best football tips

Именно Нестор е лидер по заплата сред настоящите треньори в Първа лига. Петицата на най-високо платените се допълва от Георги Дерменджиев (Лудогорец), Душан Керкез (Ботев Пловдив), Николай Костов (Левски) и Златомир Загорчич (Славия). В последните години наставникът на ЦСКА води три отбора с добри и дори отлични финансови възможности – австрийския Щурм Грац, Ал Тавун от Саудитска Арабия и елитния турски Гьозтепе.

profittips-the best football tips

„След 2019 година работих в три големи клуба в три различни държави. Със сигурност имам повече опит, не само повече пари. Сега съм по-добър треньор“, заяви самият той на пресконференцията преди реванша с румънския Сепси през август, която се явяваше и негово повторно представяне като старши треньор на 31-кратните шампиони.

profittips-the best football tips

В последните седмици Нестор изпитва големи затруднения да извади максимума от възпитаниците си и отборът му е в игрова криза.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker