ТОПФутболЦСКА-София

Стана ясно състоянието на Бусато

В Борисовата градина получиха обнадеждаваща новина, че Бусато е само с натъртване от мача със Славия. Той бе принудително сменен, след като се сблъска тежко с Тони Тасев при центриране в наказателното му поле и получи удар в тялото.

profittips-the best football tips

Първоначално бразилецът опита да продължи, но няколко минути по-късно показа с жест, че е наложителна смяна, и в игра се появи Димитър Евтимов. Очаквано на „Армията“ бяха сериозно притеснени от угрозата да загубят най-постоянния си футболист за дербито с Лудогорец в неделя. 33-годишният южноамериканец премина подробни изследвания още във вторник вечерта, а направените му снимки показаха, че проблемът е мускулен.

profittips-the best football tips

Добрата новина е, че няма разкъсване или счупване, а силната болка, която изпитва, е в резултат на натъртване. Проблемите на Бусато са в задната част на бедрото, като все още не е ясно дали той със сигурност ще вземе участие в неделния сблъсък с Лудогорец. В ЦСКА обаче са оптимисти за неговото състояние, като очакват, че с помощта и на болкоуспокояващи той ще стисне зъби и ще излезе срещу разградчани.

profittips-the best football tips

Досега през сезона Бусато не е пропуснал нито минута в шампионата, а резервата му Евтимов получи шанс за изява единствено срещу Черноморец Балчик в първия кръг за купата, както и в края на срещата със Славия онзи ден, когато се появи от пейката.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker