Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Станимир Стоилов: Българският футбол е тотално изостанал, само два отбора имат база

Станимир Стоилов даде интервю за подкаста на „Код спорт“. В него той говори за състоянието на родния спорт, за Левски и за последния си престой в тима.

„Много от хората, които участваха в създаването, участваха фалшиво в Левски. Фалшиво! Не бяха честни. Това беше другата причина, поради която исках да напусна. Не искам да участвам във фалшиви сдружения или във фалшиви хора и да бъда фалшив.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Не съм участвал във войни, нито искам да участвам, но мисля, че Левски може да тръгне, ако се казва по-често истината и се постави всички открито.

Аз не се плаша от тези неща. Глупостта ходи по хората. Те същите си измислят някакви оправдания и накрая истината и аз се оказвам прав. Както и да те наричат, важно е какво ти е оставено зад гърба, а там са титли и купи. Много хора, ако затворя входовете им с тях, няма да могат да излязат. Аз искам условия за футбол и продължавам да искам. Малко се е променило, но отново играем на ниви. Единственото, което чуваш в България е „Няма как да стане“ или „Не може да стане“. Българският футбол е тотално изостанал. Два отбора имат база в България.

tribunasofia

Най-големият клуб Левски беше докаран във фалит. Защо? Защото не можеш да го управляваш. За година и половина-две се показа клубът колко може да печели. Незнанието е голямо нещо. Всякакъв вид прякори и лъжи могат да ти измислят. Само феновете ти гарантират 70% от бюджета. При това да го има и ти да си затваряш очите или да водиш безсмислени разправии с привърженици, като всички са на една страна.“

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker