Други отбориЛевски (София)Първа лигаФутбол

Станислав Генчев с категорична позиция относно Левски

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев бе интервюиран в предаването „Домът на футбола“. Наставникът на новака в Първа лига коментира отличното представянето на водения от него тим. „Жълто-сините“ впечатляват с представянето си, като направиха серия от 13 мача без загуба в шампионата. Генчев бе попитан и за Левски, тъй като в последно време се спекулира, че той ще бъде следващият предводител на столичния отбор

profittips-the best football tips

„Първо, точно преди една година по това време имаше пак такива подобни писания, че ще ставам треньор на Левски и ще заменям Мъри Стоилов. Тогава никой от Левски не беше търсил, нито е имало някакви разговори. Абсолютно същото е и към днешна дата – нито е имало контакт с някой от Левски с мен, нито разговори, нито са търсили някого от клуба да питат каква е ситуацията около мен.

profittips-the best football tips

Към днешна дата няма никакъв контакт между Левски и мен. Още повече, че е изключително неприятно да излизат такива писания, защото така или иначе в Левски има много голямо напрежение. Неприятно е за треньора на Левски. Бил съм в подобна ситуация, когато се пише, че мога да бъда сменен, че друг треньор ще ме смени.

profittips-the best football tips

Много е неприятно за треньора на Левски, за мен и за моите футболисти, защото се интересуват от това нещо. На нас ни предстоят мачове с важни отбори и това нещо със сигурност ги разконцентрира. Това са спекулации към днешна дата и не помагат нито на Левски, нито на Крумовград. Със сигурност Левски е най-обичаният отбор в България. На драго сърце бих станал треньор на Левски, но към днешна дата няма разговори“, сподели Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker