Левски (София)Футбол

Стефан Аладжов: За мен Елин Топузаков се представи добре начело на Левски

Легендарният защитник на Левски Стефан Аладжов, коментира пред „Мач Телеграф“ сезона на „сините“. Той сподели, че ръководството трябва да реши треньорския казус час по-скоро.

profittips-the best football tips

Засилиха се накрая на първенството, а преди това изпуснаха много голям брой точки. Тези 11 мача без победа натежаха много на отбора. Срещу ЦСКА играха много слабо. Не знам дали се пазеха за мача с Арда, но наистина беше много слабо представянето ни. Въобще не ми харесаха. Хубавото е, че Левски ще играе в Европа. Сега трябва да мислят къде ще се проведе подготовката и кой ще води отбора. Това са най-важните неща. Който и да дойде – ще иска да се направи селекция. Някои играчи вероятно ще си тръгнат. Стана ясно, че Филип Кръстев вече няма да е част от Левски. Трудно Левски ще извади 4 милиона за него, но определено той ще липсва. Трябва да се види кой ще го замести.

profittips-the best football tips

Радващо е, че Левски успя да победи Арда. Показаха съвсем различно лице от предната среща с ЦСКА. Заслужено момчетата на Топузаков се поздравиха с успеха. Най-важният мач за нас беше този с Арда, за да се класираме за Лигата на конференциите. Дано сега в Европа да успеем да изиграем колкото се може повече срещи и да влязат свежи пари в касата на клуба.

profittips-the best football tips

Ръководството трябва да прецени дали Елин ще води отбора занапред. За мен добре се представи начело на Левски. Топчо достатъчно добре познава играчите. Час по-скоро трябва да се съберат и да решат кой ще бъде треньор на Левски. Сега тимът ще започне от втория кръг в евротурнирите, а това е добре, защото ще има повече време за подготовка“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker