Левски (София)Футбол

Стефан Аладжов: Ръководителите са наясно кога да дойде нов човек

Легендата на Левски Стефан Аладжов коментира решението за освобождаването на Николай Костов след края на сезона. Той изрази и очакванията си за оставащите двубои през този сезон.

profittips-the best football tips

„Не мога да кажа дали е правилно Николай Костов да остане начело на отбора. Вероятно са решил да свърши първенството и след това да започнат наново. Остават още четири мача до края. Трудно е, защото в горната шестица всичките отбори са силни. През зимата се продадоха основни играчи и не се взеха достойни техни заместници. Взеха се играчи, които не вършат необходимата работа. Не можем да обвиняваме само Костов.

profittips-the best football tips

Има си ръководство и то си решава. След като свърши първенството, ще видим какво ще се случи. Не знам кой може да дойде и да поеме отбора. Не съм аз човекът, който може да определя тези неща. Не е редно и да говорим против Костов. Вижда се, че нещата не вървят, но си има хора, които да решават как да се променят. Ръководителите са наясно кога да дойде нов човек, който да поеме Левски. Аз мисля, че трябва да се изчака да свърши първенството и тогава да се правят заключения. Дано не загубим в оставащите срещи с повече голове в някой от мачовете. Противниците ни са амбицирани и искат да печелят срещу Левски.

profittips-the best football tips

Сега предстои много тежък мач с Черно море. И на „Герена“ играем слабо, печелим трудно. До последно феновете са под напрежение. За Левски и европейските клубни турнири се отдалечават. Имаме шанс, но до края на сезона трябва да се печелят максимум точки.

Винаги, когато сме излизали срещу ЦСКА, тези дербита са били като мачовете на годината и сме се хвърляли на 100% в тях. Говореха, че втората среща с тях ще бъде по-различна от предходната, но не видях нещо подобно. Предстоят важни решения и за ръководството, и за играчите. Дано в крайна сметка Левски стигне до бараж за европейските клубни турнири!“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker