ФутболЦСКА-София

Стоичков: На 11-ти лично ще вкарам първия багер

Легендата на родния футбол и акционер на ЦСКА Христо Стоичков даде доста любопитен отговор относно бъдещата реконструкция на стадион „Българска армия“. Това се случи по време на гостуването му в подкаста „Код Спорт“.

profittips-the best football tips

„Питай го господин Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Няма как, но щом държавата ти казва ОК, щом министерството ти казва ОК, щом общината ти казва ОК, ще трябва да държа сметка на някакъв си където ни копа, ни реже.

profittips-the best football tips

На 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите вътре и са започнали с копането, па да видим, да ходи да се обажда и оплаква на когото си иска. На 11-и лично аз ще вкарам първия багер.

profittips-the best football tips

За това е Гриша Ганчев. Той е човек с голямо сърце, но много хора се възползват от това кой е Гриша Ганчев. Много му е голямо сърцето и е мека Мария, понякога трябва гьостерицата да играе. Но той е за ЦСКА, той е за спорта, той обича.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker