Първа лигаФутболЦСКА-София

Стойчо Младенов: Ако ЦСКА има нужда от мен, бих седнал да разговарям, но няма да се предлагам сам

Стойчо Младенов даде интервю пред БНТ, в което говори по множество актуални теми, свързани с българския футбол. Той изрази мнение, че ЦСКА е записал разочаровящ сезон като резултат от некадърно управление през последните години и че би преговарял за завръщане в клуба. но няма да се предложи сам.

profittips-the best football tips

„Очаквам преди всичко успешна игра и добри резултати от националния отбор. Тимът се представя възходящо и добрата дисциплина, която спазват при Илиев. Извлича максимума от всеки един състезател. Когато има добри резултати, винаги има колектив. Дано той се прояви и при лоши резултати, дано такива обаче няма. Надявам се да се класираме на голям форум, но нека не натоварваме щаба с излишни надежди.

Нашите клубове, които нямат шансове за титлата, трябва да налагат млади футболисти. Задължително трябва да се сложи таван на чужденците. Като говорим за футбол, първото нещо са условията за работа – добра инфраструктура. Погледнете какви са бюджетите на нашите отбори! Немислимо е да се сравняваме с големите отбори.

Георги Иванов е бил мой състезател. Познаваме се добре. Дано не се влияе от натиск в БФС, защото знам какво правеха с неговите предшественици. Всичко в България се политизира. Винаги съм го казвал, отборът, който е най-близо да спре хегемонията на Лудогорец, е ЦСКА. По начина, по който се работеше в ЦСКА през последните осем години обаче, това бе пагубно – трето място и без Европа.

profittips-the best football tips

Некадърно беше управлението. Не трябваше да се допуска. ЦСКА трябваше да се бори винаги за първото място. ДНК-то на ЦСКА съществуваше чрез приемственост. Легендите на ЦСКА им се даваше шанс да работят в школата, а сега – виждаме някакви непознати хора. ЦСКА беше новатор във всяко едно отношение, но всичко се наруши и се стигна до дъното.

ЦСКА 1948 ме изненада. Имайки предвид, че там политиката коренно се промени и се налагат български състезатели и класни чужденци, всичко стана положително. Вижте колко младежи влязоха в първия отбор!

От кога го говорим – трябва да има закон за хулиганството, трябва да се прекрати футболното хулиганство. Знам, че на всички ни е болно! Цял свят говори за тези изпълнения. Трябва да се сложи край. А такъв не се слага, защото политиката се е заиграла с феновете и това бави приемането на този закон. Не може да се продължава така, трябва да чакаме някой да умре ли!

Лудогорец започна да прави имидж и успехи по най-скандалния начин. Спомнете си само началото им при първите титли – мачовете с Марек и Миньор…

profittips-the best football tips

Станислав Генчев не е единствената „бяла лястовица“ в треньорството ни. Има и други хора, които се развиват доста добре. Христо Янев, Тошко Янчев, Тунчев, Томаш..все са кадри на ЦСКА, които имат своето бъдеще. Трябва да им се дава шанс да растат, но не по начина, по който работят дадени клубове.

Не искам да коментирам Левски, защото са много чувствителни. Наско проявява невероятен характер и знам, че няма да се предаде. Поздравления за отношението му към всички треньори до този момент, подкрепя ги „до гроб“, така да се каже.

Ако ЦСКА има нужда от мен, бих седнал да разговарям, но няма да се предлагам сам“, заяви Стойчо Младенов.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker