ФутболЦСКА-София

Стойчо Младенов направи скандален коментар

Бившият футболист и треньор на ЦСКА и доскорошен оперативен директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира предстоящото „Вечно дерби“. Той заяви, че към момента двата тима са равностойни.

profittips-the best football tips

„Левски и ЦСКА са равностойни. На нито един треньор не му е спокойно около такъв мач. Смело мога да кажа, че аз съм Екзекутор и на Левски, а не само на Ливърпул. Много са дербитата, които са незабравими за мен, но най-много ще помня двубоя, след който разформироваха ЦСКА и Левски. Аз не взех участие в мача на 19 юни 1985-та година, защото бях контузен, но това не се забравя. Тогава Стоичков игра на моето място.

profittips-the best football tips

Другият е победата ни на „Герена“ с 3:1 с два мои гола и един на Любослав Пенев. А като треньор спомените са по-пресни. Но най-вече равенството 1:1 с гола на Брито, когато станахме шампиони.

profittips-the best football tips

Това беше върхът на една стратегия, която следвахме през целия шампионат. Тогава ЦСКА беше мощ, но бяха направени опити да бъдем спрени, да бъдем съсипани. Помните онова мое избухване в Самоков.

„Допингирах“ с думи футболистите преди всяко дерби и те после летяха на терена. Не мога да изпадам в подробности как точно, защото всичко е зависело от обстановката и ситуацията преди съответния мач. Ние винаги имахме лидери – Велизар Димитров, Вальо Илиев, Бадема, Тунчев, Тошко Янчев…

Още при преговорите втълпявах на чужденците, които привличахме, какво значи ЦСКА. Директно им казвах – ако си мислят, че идват само за пари, да отидат на друго място.“

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker