Други отбориПърва лигаФутбол

Столичният Септември се завърна в Първа лига!

Септември София се завърна в Първа лига! Столичани спечелиха промоция в българския елит, след като се наложиха над Черноморец Балчик с категоричното 3:0 у дома в мач от последния 34-и кръг на Втора лига. По този начин тимът, воден от Николай Митов, завърши на второ място в в крайното подреждане с 65 точки и заедно със Спартак Варна отново намират място сред най-добрите отбори в България.

profittips-the best football tips

След нулево равенство през първото полувреме, Септември откри резултата в 60-ата минута с гол на Йордан Йорданов, който засече с глава подаване на Жан-Пиер Да Силва. Четири минути по-късно, Мартин Тошев покачи на 2:0, а опитният нападател оформи крайния резултат в 71-вата минута – 3:0.

profittips-the best football tips

Прекият конкурент на Септември – Марек Дупница, завърши трети във Втора лига с актив от 61 точки след нулевото равенство срещу Струмска слава Радомир на „Бончук“. По този начин Марек ще играе бараж за място в Първа лига. Съперникът на дупничани ще бъде определен утре, като Пирин, Хебър и Ботев Враца са възможните тимове, които могат да участват в този мач, насрочен за следващата седмица.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker