Извън БългарияФутбол

Страхил Попов: Нямам особено желание да се върна в родното първенство

Страхил Попов обяви пред „Тема Спорт“, че няма желание да се завърне в българското първенство. Той си остави вратичка за евентуална промяна, но като цяло предпочитанията му са да продължи в чужбина.

profittips-the best football tips

„Никога не казвам никога, но на този етап нямам особено желание да играя в България. Договорът ми с Юмраниеспор е до края на сезона и след това ще мисля.

profittips-the best football tips

Следя българския шампионат, но повече като любител на футбола, а не като привърженик на даден отбор. Харесва ми интригата в челото, където Черно море притисна ЦСКА и Лудогорец. Това е нормално, след като Илиан Илиев получи доверие дълго време да работи и да гради отбор. Много ми харесваха Локо Пд, но за жалост там се заговори за извънфутболни проблеми, които повлияха на формата.

profittips-the best football tips

Моето желание е президентите да обърнат внимание на стадионите си. Вижте как изглежда телевизионно предаване от новия стадион на Ботев Пловдив и как изглежда от други стадиони. Това е изключително важен фактор при правенето на футбол и определено влияе върху интереса.“

Снимка: Gong.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker